keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Arkikuvahaaste

Myönnän olevani maailman huonoin kilpailujärjestäjä! Unohdin nimittäin paljastaa välipäivien kostyymikisan voittajan täällä blogin puolellakin. Voittajaan on kyllä otettu yhteyttä aikapäiviä sitten ja palkinnotkin toimitettu perille.
Koska en itse osannut päättää hauskojen kuvien seasta voittajaa, annoin kunnian työkaverilleni. Voittajakuvaksi valikoitui Jaanan ottama Super Mario-aiheinen kuva Roihu-bordercolliesta. Onnea vain!

Superpakkasista kärsitään täällä itärajalla edelleen, ja näin ollen kaikenlainen Oikea Harrastaminen on jäänyt melkoisen vähälle. Minua kuitenkin viskattiin Instagramin puolella arkikuvahaasteella, jonka ajattelin jakaa blogiinkin! Instagramista shelttikuvia voi ihailla tunnuksen agarwaentm takaa.


Päivä 1/7: tiistait on meidän aksapäiviä. Tänään pääsi Minttu ratatreenaamaan ja Meela tekemään kotiläksyjä! Tänään oli vähän jännää treenata, koska hallilla kummitteli 😱

Arkikuvia 2/7: tänään piti aloittaa dobo-kurssi, mutta lumimyrskyn takia en uskalla ajaa perämetsään hallille jumppaamaan! Onneksi voi kuntoilla mukavasti sisällä, kun myrskysäässä ulkoilunkin on hoitanut hyvinkoulutettu kennelhenkilö 😆

Arkihaaste 3/7: vapaapäivä treeneistä, mutta koirat sentään sai pitkän lenkin tuplana! Nyt on hyvä käydä unille. Fun fact: Minttu vie öisin suuremman tilan sängystä kuin kaksi ihmistä. Hän nimittäin asettuu jossain vaiheessa aina poikittain tyynylle, kuten prinsessat tekevät.

Arkikuvia 4/7: ulkona on liian kylmä esim elää ja autokin valittaa, joten skipattiin tokotreenit ja tehtiin täsmäharjoituksia sisällä. Ihan kelpo perjantaipuuhaa, tietää Meela.


Arkea 5/7: -30 mutta kyllä täällä tarkenee 😎 tunti umpihangessa lenkkeilyä check, sitten muuttoapulaisiksi mars!

Arkikuva 6/7: Minttu hengailee George-rotan kanssa. Minttu rakastaa rottia ja haluaisi hirveästi hoitaa niitä. Harmi etteivät rotat aina ihan arvosta.
Meillä rotat voivat ulkoilla huoletta lattialla, sillä koirat ovat oppineet väistämään niitä kohteliaasti.
Arkea 7/7: ei oo pimeäkuvaus tämän minun Samsungin vahvuuksia 😅 maanantait on kiireisiä päiviä, kun töiden lisäksi käyn kouluttamassa agilityä hallilla. Eipä silti että täällä Siperiassa pahemmin lenkkeiltäisikään, pakkasta on yli 30 ja orbilocitkin himmeni olemattomiin pikaisella iltakävelyllä! Brrr ⛄

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti