perjantai 11. maaliskuuta 2016

Täydellinen perjantai


Foreca lupasi tälle päivälle pilvistä ja plussaa, mutta väärin meni! Arska paistoi ja ihana keväinen aurinko lämmitti kävellessä niin, että tuli melkein kuuma. Kevät!

Perjantaivapaa otettiin superisti hyötykäyttöön nukkumalla ensin pitkään ja suuntaamalla sitten hallille tokohommiin. Hallilla saatiin Annan ja Iitan kanssa kulutettua kevyesti puolitoistatuntinen, kun tokojuttujen lisäksi tehtiin vähän näyttelytreeniä ja otettiin vielä kuviakin.
Alkuviikko kun meni aksaillessa, oli tokojuttujen työstäminen "pitkästä aikaa" ihan virkistävää. Meelan ruudun stoppi on hajonnut, mutta ruutuun se hakee tosi hyvin. Minttu voisi treenata takapään käyttöä iltaruualta. Muutoin asiat sujuivat kivasti ja oli kivaa kaikin puolin. Meelakin on innostunut leikkimään viime viikolla ostamallani reikäpallolla, eikä huikea yhdeksän euron treenileluinvestointini siis mennyt lainkaan hukkaan. Huraa!

Ihanan auringon innostamina ajelimme treenien jälkeen Aavarannalle. Yhden aikaan perjantaina rannalla ei vielä ollut kovinkaan paljoa hiihtäjiä tai muita ulkoilijoita, joten uskaltauduimme koirien kanssa jäälle. Moottorikelkkajälkiä pitkin oli hyvä kävellä, ja jäällä vierähti kuin huomaamatta reilu tunti. Käytiin kuvailemassa majakalla, ja paluumatkalla yksikään koira ei jaksanut enää riehua.

Sellaisista elementeistä saa rakenneltua aika täydellisen perjantain.

Oikeasti kirjoitin tämän postauksen vain spämmätäkseni joukon kuvia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti