torstai 16. helmikuuta 2017

Grillibileet


Kolme viikkoa meni että hujahti! Pentulaatikko on hiljalleen käynyt vähän tylsäksi paikaksi, joten koiraperhe sai laajennusosan boksinsa kylkeen. Kompostiverkoista kasatulla alueella on tarjolla vähän eri tuntuisia kankaita, pari tyynyä (kiva kiipeillä!) ja muutama lelu. Seuraavien viikkojen aikana asukkaat mahtavat tulla hieman vaativammiksi viihdykkeidensä suhteen ja niille pitää keksiä uusia, jännittävämpiä ratkaisuja.

Pentujen leikkikokeiluja lelujen kanssa on ollut huvittavaa seurata. Välillä joku kaatuu vinkupossun päälle ja koko porukka tulee ihmettelemään, että mikä tuo ääni oli?! Toisinaan on vaikeaa kohdentaa hyökkäyksiä leluun saakka, ja horjuva saalistuspomppu menee ihan totaalisen ohi. Tassuilla läiskiminen on etenkin Nuoskan juttu, mutta kaikki pennut kyllä pelailevat niin keskenään kuin leluillakin niin hampain (tai ikenin) kuin tassuinkin.


Aitauksen lisäksi pentujen elämässä on muutakin uutta ja jännittävää: kiinteä ruoka. Ne ovat saaneet maistella raakaa jauhelihaa, joka saikin kaikilta neljältä todella innostuneen vastaanoton. Lihaa ahmitaan kuin viimeistä päivää, välillä siinä seistään ja kieritään niin, että lihanmurusia löytyy päästä ja ties mistä. Meela tietenkin huolella putsaa pennut lihabileiden jälkeen.

Pennuilla on käynyt myös paljon vieraita, eilenkin ne saivat tutustua kahteen uuteen ihmiseen. Tässä vaiheessa ne eivät turhaan ujostele, vaan nököttävät kiltisti sylissä ihmeteltävinä - paitsi Routa, joka aina välillä loukkaantuu verisesti siitä, että hänen vapauttaan halutaan rajoittaa kesken parhaiden leikkien.

Tuli eräänä iltana otettua pari videota, joissa pennut puuhailevat. Aika harvoin nämä ovat kaikki yhtä aikaa hereillä, viime yönä heräsin monta kertaa siihen että Routa puuhaili yksinään ja kaikki muut nukkuivat. Sitten harvoin kun ne oikeasti touhuilevat yhdessä, on kännykkä kovilla.

Pennut 3vko osa 1
Pennut 3vko osa 2


Todistetusti kaikki pennut osaavat murista ja haukkua. Routa myös ulvoo, lienee tullut äitiinsä.

Yhyy en pääse ruokaan kun Nietos ja Räntä kierii siinä :( T. Nuoska

5 kommenttia:

 1. Sairaan ihania pikku pötkylöitä! Voi että kun tuli kauhea pentukuume:D Ihana blogikin, pakko liittyä. Ootko ite tehnyt ton bannerin? Sekin on superhieno!

  heilutuksia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Miten upeita ja isoja ja mustia (ja toki yksi sininen!) jajaja... <3 Tässähän tulee melkein shelttikuume ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös juu! Heitä saa toki tulla katsomaan livenäkin eikä vaan kuvista :D

   Poista
  2. Hoo, kiitos kutsusta! Pentuterapia voisi kyllä olla kova juttu just nyt <3

   Poista