maanantai 27. helmikuuta 2017

Kasvattikuulumisia

Wiu ja Kuje. Kuva : Hanna Perämäki
Vuosi on vasta aluillaan, ja huippuja kuulumisia on sadellut kasvattiosastolta niin kisakentiltä kuin terveyspuoleltakin!

Ihan ykkösenä on Saagan (Cirni Fallstar) alkanut juoksu, astutusreissulle Poriin olisi tarkoitus lähteä viimeistään ensi viikolla. Jännää! Jos kaikki menee nappiin, pentulaatikko ehtii olla reilun kuukauden hiljainen ennen kuin sinne ilmaantuu taas uusia asukkeja.

Kuje (Cyan Windfall) ja Hanna kävivät tottelevaisuuskokeessa, josta pikkusheltille 190,5p eli ALO1 ja KP! Aika vaatimaton alku hienolle tokouralle. Kasvattaja onnittelee ja kehottaa kiinnostuneita tutkimaan kisavideota ja pisteitä Kujeen oman blogin puolelta.

Noona (Anyer) kilpaili halli-SM -kisoissa sekä EO-karsinnoissa. Sieltä ei sen suurempaa menestystä sadellut, mutta videoiden perusteella aksatiimi on kovassa iskussa. Fanny & Noona vierailivat viime viikolla Joensuussa, ja olikin kivaa päästä tapaamaan kasvattityttöä pitkästä aikaa. Samalla Noona käväisi selkäkuvilla (alustavasti LTV1) ja silmäpeilissä (terve).

Wiusta (Cithri Nightfall) on kasvanut hirmuisen nätti nuori neiti. Hanna oli näpännyt muutaman kuvan selvästi aikuistuneesta pikkukoirasta, katsokaa tekin miten söpöinen se on!

Kuva: Hanna Perämäki
Kuva: Hanna Perämäki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti