torstai 2. helmikuuta 2017

Pentulaatikolla
Pentulaatikossa tuhisee enää neljä pentua. Kide jouduttiin lopettamaan sen tilan mentyä radikaalisti huonommaksi. Se lopetti itsenäisen syömisen, muuttui vaisuksi ja painokin alkoi taas jumittaa paikoillaan. Eläinlääkäri diagnosoi Kiteelle jonkinlaisen kehityshäiriön ja se laitettiin saman tien ikiuneen.

Tunnelma pentulaatikolla rentoutui välittömästi Kiteen lähdön jälkeen. Meela viihtyy siellä paremmin, läähättää vähemmän ja pentujen kanssa on itsekin mukavampi puuhailla kun ei tarvitse stressata selviääkö pienin matkassa. Niin ne eläimet tietävät heti alusta alkaen, jos jokin on vialla.


Pentujen kehitys on huikean nopeaa. Ne opettelevat kävelemään, murisevat ja haukkuvat. Eilen Nuoska yritti jopa leikkiä Roudan kanssa! Leikki kesti ehkä kokonaiset kymmenen sekuntia ja koostui siitä, että Nuoska hamuili Roudan kylkeä sekä laittoi etutassun sen selän päälle, mutta kuitenkin.

Koska pennut tulevat niin hyvin toimeen itsenäisestikin, viettää Meela jo aikaa pentulaatikon ulkopuolellakin. Se on päässyt muiden koirien kanssa lyhyille remmilenkeillekin, mikä varmasti tekee sille vain hyvää. Ainakin alkuaikojen peitsaaminen on nyt vaihtunut taas raviin, joten kroppa alkaa toipua synnytyksestä.

Nuoskan villi leikkihetki
Voi vitsit, en millään malttaisi odottaa että pääsisin tutustumaan näihin tyyppeihin vielä lisää! Ne ovat kaikki valtavan ihania.

Ja jottei tämä menisi ihan pentulöpinäblogiksi, on viikonloppuna tiedossa agilityvalmennus Mintun kanssa. Sieltä toivottavasti sitten vähän treenitarinoita ja videoita!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti