keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Kuusi viikkoa

Pentuihin liittymätön täytekuva - Saaga yrittää mennä mukaan Mintun ja Meelan leikkeihin
Kuusiviikkoiset pennut ovat kohdanneet elämässään kaikenlaista uutta, ja olen vakuuttunut että ne ovat ihan huikea porukka. Ne ovat keksineet hepulirallien ihanuuden ja juoksevat hurjaa kyytiä etuovelta keittiöön ja takaisin. Ne retuuttavat leluja yhdessä ja yksinään, tai vaikka ihmistenkin kanssa. Ulkona ne rallattelevat menemään kantavalla hangella mutta eivät masennu vaikka välillä vähän upottaisikin.

Viikonloppuna meillä kävi paljon vieraita. Pennut ottivat kaikki iloisesti vastaan ja touhottivat menemään minkä kerkesivät. Olin etukäteen vähän jännittänyt niiden reaktiota pieniin lapsiin, joita kyläilemään saapui kaksin kappalein. Turhaan mietin reaktioita - vaikka miten kova meteli ja vilske olisi ollut, ei kukaan pennuista ollut millänsäkään ja kaikki tunkivat vain syliin palloteltaviksi. Päivän jälkeen ne kyllä olivat valtavan väsyneitä, niin paljon uutta asiaa tuli käsiteltäväksi.

Eilen Räntä kiipesi metalliseen kukkahyllyyn ja hyppäsi sieltä uhkarohkeasti alas. Nietos söi kaikien hiuksia ja Routa kenkiä. Nuoska juoksi villinä muristen vetolelun kanssa.
Enää reilu viikko yhteistä aikaa niiden kanssa, ja sitten niistä tulee uusien omistajiensa ongelma. Ensi viikolla onkin ohjelmassa kaikkea jännää, kun pennut pääsevät sekä pentutarkkiin että pentutestiin.

Videoita:
Pennut 6vko
Pennut 6vko 2

Nuoska 6vkoRouta 6vko

Nietos 6vko


Räntä 6vko2 kommenttia:

  1. En kyl kestä näiden pörröisyyttä tai töppöjalkoja... Shelttipennut on kyllä söpöimmästä päästä koiranpentuja. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ooon! Jotkut nahkat ym. lyhytkarvaiset hässäkät on sellaisia valmiita aikuisia jo pentuina, muuttuvat vaan suuremmiksi kun kasvavat ja se siitä :D

      Poista