maanantai 24. huhtikuuta 2017

Lillipilli Outokummussa


Pikku-Lillin kanssa tehtiin viikonloppuna nopea näyttelyreissu Outokumpuun. Lähinäyttelyissä ei ehdi edes tulla näyttelyfiilis - ei aamuyön heräämistä, kuolemanväsyneenä ajamista tai koko viikon suunnittelurumbaa. Vain normaali aamu, fiinit näyttelyvaatteet ja puolen tunnin ajomatka.

Outokumpuun mennessä satoi lunta. Sellainen kevät. Meidän onneksemme myös maa oli jäässä, ja Gisli pääsi kuivin tassuin sisään halliin. Myöhemmin päivällä tulleille piha ei ollut yhtä armollinen.

Asemoimme itsemme kehän laidalle odottamaan. Arvostelu oli nopsakkaa, ja aivan yllättäen menossa olikin paras uros-kehä. Apua! Onneksi olin laittanut Gisliä nätiksi jo hyvän tovin, joten sen suhteen ei tullut paniikkia. Pikainen kehäänmeno näkyi kuitenkin siinä, että Gisli oli todella levoton ja etsi Annaa yleisöstä. Juoksuttamisen jälkeen se kuitenkin rauhoittui, ja malttoi yksilöarvostelussa käyttäytyä oikein maltillisesti. Pöydälläkin meni hienosti!

Tiukan linjan pitänyt tuomari antoi Gislille ERIn, ja näin päädyimme kilpailuluokkaan kolmen muun junnunartun kanssa. Lilli tiputettiin jonossa kolmanneksi, ja tuloksemme olikin sitten JUN ERI3.
SA jäi saamatta, kenties niukan turkin takia nyt sitten.


"Feminin tik med fina linjer och utmärkta rörelsen. Litet tunn i huvud och benstomme. Ej i bästa päls i dagen. Byggt på fina linjer"
Tuomari: Dan Ericsson, Ruotsi.

Outokumpu oli viimeinen näyttely tälle keväälle. Seuraavaksi meidät nähdään ehkä Joensuun näyttelyssä. Saa Gislikin vähän kasvatella turkkiaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti