sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Kisakevät

Vaaanha kuva Muurasta, kyllä täällä oikeasti on jo vihreää!
Treenattu on ja kisattu on! Videoita tulee jaettua enemmän Instagramin (@agarwaentm) puolella kuin Youtubeen ja sitä kautta blogiin. Kisavideoita nyt voi tänne ehkä välillä julkaista, joten niitä on luvassa tänään.

Meelan kanssa kisameininki on ollut vähän hukassa pentujen jälkeen. Ensin se oli niin villinä kisoissa että tiltasi keskelle rataa, pyöri itsensä ympäri, huusi minulle ja oli muutenkin kamala. Ei tuloksia.
Toisella kertaa se syöksyi päätä pahkaa alas keinulta tai ei malttanut taittua kepeille oikein. Ei tuloksia. Välissä kisattiin rally-tokosta yksi AVOHYV-tulos (kaksi väärin suoritettua kylttiä, ei muita virheitä) ja palattiin takaisin agilityn pariin.
Tuli niitä tuloksia.


Oman seuran kisoissa Meela nimittäin tempaisi pari voittonollaa. Tripla oli lähellä - keskimmäisellä radalla Meela todennäköisesti kaatui tai kompastui putkessa ja tuli sitten väärästä päästä ulos. Kuului hirveä ryminä ja koiran ilmaantuessa minua vastaan yleisö kuulosti kovin pettyneeltä. Se oli kolmanneksi viimeinen este, joten vetäistiin sitten täysillä vain maaliin.

Kovin kauniita nollia emme tehneet. Ensimmäisellä radalla Meela oli ihan kädessä kiinni, toisella alkoi olla jo tekemisen meininkiä ja kolmas oli sitten ihan okei.
Olin jo etukäteen fiilistellyt ettei me Meelan kanssa lähdetä Lappeenrantaan, mutta nämä kaksi aginollaa olivat viimeinen tarvittava SM-kisoja ajatellen! Sinne lähdetään siis molempien merlejen kanssa.

Minttu on tehnyt tasaisesti tuloksia myös noissa Meelan huonoissa kisoissa. Kuopiossa tuplanolla, Poksilla hyvä vitonen ja yksi henkinen nolla, kun itse ohjasin radan väärin. Ei paha siis ollenkaan!
Mummikoiralla on myös SM-nollat kasassa, joten sinne lähdetään fiilistelemään kisatunnelmaa viimeistä kertaa yhdessä.
Minttu edustaa myös PoKSin minijoukkueessa ja starttaa ankkuripaikalla.

SM-kisoissa on tänä vuonna muutenkin hieno edustus meikäläisiä: koko A-pentue osallistuu kisoihin! Mukana siis Minttu, Meela, Isla ja Noona. Jännittävää!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti