torstai 15. kesäkuuta 2017

Huomenna!


Huomenna on taas se päivä, kun alkaa koko viikonlopun kestävä agilitytykitys. Kaikki - siis ihan kaikki - palloilevat joko paikan päällä kisakentällä tai istuvat kotona livestreamin ääressä.
Myös meidän tiemme vie Lappeenrantaan.

Odotan viikonlopulta ihan kamalan paljon. Odotan sitä kivaa jännitystä lähtökarsinassa omaan suoritukseen valmistautuessa. Ystävien ja tuttujen suoritusten katsomista ja suuria tunteita kentän laidalla. Meidän kisatelttojen taukohöpinöitä, joukkuekilpailun jännitystä ja kojuilla kiertämistä.
Lauantaina tietysti grillibileitä meidän Poks-mökillä, jossa majoitumme sekä minä, Anna, kisakoirat ja Gisli sekä kasa muita seuratovereita.

Sanoinko jo, että tulee ihan parasta?!?


Valmistelevia treenejä on tehty muutamat:
Meelalla oli viime viikolla agilityvalmennus Tiia Vitikaisen opissa. Se meni nappiin, ja treeneistä jäi hyvä mieli. Viikonloppuna kävin testaamassa pari takaaleikkausjuttua kepeille, ja tiistaina vietettiin viimeistä valmennusryhmän kertaa. Tapeltiin rata nollatreenin merkeissä heti ensimmäisenä nollana läpi, ja sitten sipisteltiin pari kohtaa pakettiin sekä palkittiin kontakteja. Se on siinä!

Minttu kävi viime viikolla SM-joukkueiden treeneissä. Tehtiin siellä minien tuomari Deiddan rataa, johon ympättiin sekaan vielä putki-puomierottelu. Mummi teki hienosti ja parhaasti, onhan hän paras.

Molemmat koirat on myös huollettu kroppansa puolesta kuosiin, joten toivottavasti rimoja ei kolise ja koirat liikkuvat muutenkin veträsti. Ja minä myös!

Meela kisaa perjantaina molemmat startit, Minttu lauantaina joukkueessa ja kumpikin koira sunnuntaina yksilöissä. Pitkiä päiviä tiedossa, mutta ihanaa silti!
Toivottavasti törmäillään, tulkaa moikkaamaan, tehdään kaikki täysillä!

Alle vielä fiilistelen valkkuvideon, koska miksipä ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti