torstai 6. heinäkuuta 2017

Huomenna he muuttavat


Loppu hyvin kaikki hyvin - myös Kaski löysi oman ihmisensä.
Perjantaina molemmat pennut lähtevät ensin mukanamme Juvalle ja sieltä ne jatkavat matkaa uusiin koteihinsa Jyväskylään ja Vantaalle.
Hauskasti kävi niin, että Kasken kotikin löytyi lähempää kuin koskaan osasin kuvitella. Erään whatsappissa käydyn ryhmäkeskustelun seurauksena vanha ystävä totesi, että elämässä on juuri nyt sheltinmentävä aukko. Sehän sopii minulle paremmin kuin hyvin.

Pennut kävivät Annan kanssa Imatralla asti silmäpeilissä ja pentutarkeissa. Ne olivat kiljuneet täyttä huutoa koko matkan, kakkineet autoon, draamanneet lääkärissä ja mitä nyt tämän ikäisten pentujen elämään nyt yleensä kuuluukaan. Pöntöt.

Tietenkin ne piti siinä samassa sitten rekisteröidä, ja samalla piti päättää viralliset nimet. Olen aina ollut melkoisen luottavainen sen suhteen, että nimet vaan tulevat sitten kun niiden aika on. Näin kävi tälläkin kertaa.
Kaski on virallisesti Agarwaen Epic Storm of Swords, sillä Kytön nimen keksittyäni minun oli vähän niin kuin pakko jatkaa Tulen ja jään laulu -linjalla. Reippaamman kokoinen pentu ansaitsee nähkääs myös eeppisen nimen, joten tämä sopii mitä mainioimmin.
Kytö puolestaan sai nimekseen Agarwaen Echoes of Castamere, tämän merkitys aukenee varmasti useimmille Game of Thrones -sarjassa soineen Rains of Castamere -kappaleen kautta. Vaikka kappaleen nimi on ihastuttava, on  Castameren linnan ja kaivosten tarina jokseenkin surullinen.
Huh, jokohan seuraavan pentueen kohdalla pääsisin yli näistä Tulen ja jään laulu -nimistä!

Kaski 7vko
Kytö 7vko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti